De ontwikkelaarafvalcontainer vervangen

De ontwikkelaarafvalcontainer dient na iedere 800.000 beelden te worden vervangen. Wanneer het apparaat de ingestelde limiet voor de ontwikkelaarafvalcontainer heeft bereikt, verschijnt er een waarschuwing in het gedeelte waar de systeemberichten in de gebruikersinterface verschijnen.

De ontwikkelaarafvalcontainer vervangen

Dubbelklikken op de systeemwaarschuwing voor informatie over de vereiste actie, instructies over hoe en naar welk adres de gebruikte container moet worden geretourneerd, evenals de locatie waar de container zich bevindt.

Zie Contact opnemen met Xerox voor het juiste onderdeelnummer voor deze container.

Ervoor zorgen dat er geen opdrachten worden uitgevoerd.

1. De voordeuren openen en de juiste container opzoeken.
  2. De nieuwe container voorbereiden voor installatie.
  3. De gebruikte container verwijderen.
  4. De nieuwe container plaatsen en zorgen dat deze goed op zijn plaats zit.
  5. De gebruikte container inpakken voor retourzending. De doos en de voorgefrankeerde retourlabel gebruiken om de oude eenheid naar Xerox terug te sturen.

Video's

Ontwikkelaarafvalcontainer vervangen