Overzicht Handleiding voor de gebruiker en trainingsmodule

Deze Handleiding voor de gebruiker en trainingsmodule bevat informatie in een handig formaat. Deze bevat vele tekeningen, foto's en video's waarmee u uw kennis kunt uitbreiden.

U kunt de gedeeltes afdrukken wanneer u die nodig hebt. Selecteer als u een pagina wilt zien Bestand: Afdrukken op de menubalk van uw browser.

De RODE tabbladen op de menubalk zijn links naar belangrijke gedeelten van de Handleiding voor de gebruiker en trainingsmodule.

Met Home keert u terug naar deze homepage.

Met Site-overzicht wordt het programmasite-overzicht weergegeven.

Met Zoeken opent u een zoekpagina waarmee u gemakkelijk interessante functies kunt vinden.

Met Index opent u de Index-pagina.

Met Info over deze site geeft u een pagina weer met informatie over deze Handleiding voor de gebruiker en trainingsmodule met links naar de toegepaste symbolen en conventies en een lijst van ondersteunde browsers. Er zijn ook hints en tips voor het afdrukken van de pagina's van de Handleiding voor de gebruiker en trainingsmodule.

Met Hoe kunt u? opent u een pagina die een lijst met links naar pagina's bevat waar beschreven wordt hoe u kopieert, scant, afdrukt uit bestand of complexe opdrachten instelt en nog veel meer. Dit is een goed punt om te beginnen.

Met Rondleiding opent u een pagina die een lijst bevat met links naar foto's, beschrijvingen en in enkele gevallen video's waarin de Nuvera-systemen en hun modules de revue passeren.

Met Problemen oplossen opent u een pagina die een lijst bevat met links naar oplossingen voor de verbetering van de afdrukkwaliteit, het verhelpen van papierstoringen, het beperken van papierkrul enzovoorts.

Met Onderhoud opent u een pagina die een lijst bevat met links naar pagina's waar beschreven wordt hoe u CRU's (Customer Replaceable Units, eenheden die door de klant kunnen worden vervangen zoals tonercassettes, nietcassettes etc) vervangt, diagnostische tests uitvoert, systeemafstellingen verricht, en waar ook algemene reinigingsprocedures en specificatiepagina's te vinden zijn.

Klik op Info over deze site voor informatie over de manier waarop u de Handleiding voor de gebruiker en trainingsmodule kunt verspreiden en hoe u pagina's ervan kunt afdrukken.

Online help

De Xerox Nuvera bevat een online help-systeem, dat geopend wordt door op Help te klikken boven in het scherm van de gebruikersinterface. In de online help vindt u verdere informatie over de besturingselementen en het algemene gebruik van de gebruikersinterface.

Xerox Nuvera

De Xerox Nuvera is de trots van Xerox qua productiesystemen voor zwart/wit afdrukken.

De Xerox Nuvera kopieerapparaten/printers en digitale productiesystemen zijn veel meer dan alleen kopieerapparaten en printers. Het zijn geavanceerde publicatiesystemen waarmee originelen vanaf uw pc gepubliceerd kunnen worden, waarmee u kopieën in nieuwe documenten kunt veranderen, pagina's aan documenten kunt toevoegen, pagina's in katernen kunt omzetten en afdrukopdrachten kunt opslaan om ze later uit te voeren.

De Nuvera is voorzien van vele toepassingen om aan uw behoeften voor publiceren te voldoen. Klik op de systeemfoto's voor meer informatie.

Contact opnemen met Xerox

Klik voordat u contact opneemt met Xerox op de link Contact opnemen met Xerox voor informatie over Servicecodes, de plaatsen waar serienummers te vinden zijn, Externe diensten, Telefoonnummers en onderdeelnummers van CRU's (eenheden die door de klant kunnen worden vervangen).

Contact opnemen met Xerox

Ondersteunende documenten

De volgende documentatie bevat informatie waarmee u de productiviteit van uw Xerox Nuvera-systeem kunt optimaliseren.

U hebt Adobe Acrobat Reader nodig om de volgende documenten te kunnen bekijken:

Nuvera digitaal productiesysteem Papierhandleiding

Handleiding Aan de slag

5 aanbevelingen voor de beste prestaties van de invoermodule

Tips voor het oplossen van papierstoringen

prInteract, Xerox Remote Services (Externe diensten)

Kopieerapparaat/printer

Klik op de foto van de kopieerapparaat/printer om naar de pagina voor de rondleiding voor het kopieerapparaat/printer Xerox Nuvera te gaan.

Xerox Nuvera kopieerapparaat/printer  Klik hier voor een systeemrondleiding.

Productiesysteem

Klik op de foto van het productiesysteem om naar de pagina voor de rondleiding voor het productiesysteem Xerox Nuvera te gaan.

Het productiesysteem van de Xerox Nuvera. Klik hier voor een systeemrondleiding.

Nieuwe toepassingen in versie 7.0

Ga voor informatie over nieuwe en aangepaste toepassingen op de Xerox Nuvera 7.0 naar:

Pagina Nieuwe toepassingen