De fuser-reinigingswebcassette verwijderen en vervangen

De fuser-reinigingswebcassette wordt na elke 1 miljoen beelden vervangen. Wanneer het apparaat de ingestelde limiet voor de fuser-reinigingswebcassette heeft bereikt, verschijnt er een waarschuwing in het gedeelte waar de systeemberichten in de gebruikersinterface verschijnen. Wanneer u dubbelklikt op de waarschuwing, wordt er een nieuw venster geopend waarin u informatie krijgt over de vereiste actie.

Opmerking

OPMERKING: De systeemwaarschuwing is geprogrammeerd om eerst de gebruiker te waarschuwen dat een CRU bijna op is en de gebruiker een vervanging moet bestellen. Als deze eerste waarschuwing wordt genegeerd, werkt het apparaat door totdat de CRU geheel op is. Het systeem stopt vervolgens en gaat pas door met het verwerken van opdrachten wanneer de CRU is vervangen.

De fuser-reinigingswebcassette vervangen

Dubbelklikken op de systeemwaarschuwing voor informatie over de vereiste actie, instructies over hoe en naar waar de gebruikte CRU moet worden geretourneerd, evenals de locatie waar de CRU zich bevindt.

Zie Contact opnemen met Xerox voor het juiste onderdeelnummer voor dit door de klant te vervangen onderdeel (CRU).

voorzichtig: Er bestaat een kans dat er schade aan de apparatuur optreedt indien de procedure niet wordt gevolgd.

VOORZICHTIG!
Ervoor zorgen dat er geen opdrachten worden uitgevoerd.

1. De voordeuren openen en de juiste CRU opzoeken.
  2. De nieuwe fuser-reinigingswebcassette gereedmaken voor installatie. De cassette uit de verpakking nemen en ergens in de buurt neerzetten.
  3. De gebruikte fuser-reinigingswebcassette verwijderen door de groene ontgrendeling vast te pakken en de fusermodule-lade naar buiten te trekken. Toegang tot de fuser-reinigingswebcassette is mogelijk langs de linkerkant van de uitschuifbare lade.
  4. Zoek de fuser-reinigingswebcassette.
  5. Pak de zilveren as vast. Til de as in het midden omhoog zodat de uiteinden loskomen van de zadels aan beide kanten. Zodra de as vrij is van de zadels, trekt u het geheel in een enigszins neergaande beweging naar u toe. De fuser-reinigingswebcassette komt in z'n geheel naar buiten. Opletten dat er geleidepennen zijn die in uitsparingen aan beide zijden van de fuser-reinigingswebcassette bewegen.
  6. De nieuwe fuser-reinigingswebcassette naar binnen brengen, waarbij u ervoor zorgt dat u de geleidepennen uitlijnt in de uitsparingen voordat u de nieuwe eenheid naar binnen schuift. Als u dit niet doet, kan de eenheid onmogelijk op de juiste plaats worden gebracht.
  7. De fuser-reinigingswebcassette volledig naar binnen duwen, waarbij u ervoor zorgt dat de as aan beide kanten op de zadels komt te rusten.
  8. De fuserlade terugduwen in het apparaat.
  9. De voordeur sluiten.
  10. De gebruikte fusercassette inpakken voor retourzending. De doos en de voorgefrankeerde retourlabel gebruiken om de oude eenheid naar Xerox terug te sturen.

Video

De fuser-reinigingswebcassette vervangen