Configuraties

De invoermodule met 2 laden kan nu als invoegmodule worden gebruikt bij alle modellen.

De invoermodules met 2 en 4 laden kunnen nu als invoegmodule bij de BFM worden gebruikt op een productiesysteem 144, niet alleen de modellen 100/120.

De BFM en BFM Plus zijn nu beschikbaar bij het productiesysteem 144.

Zie voor meer informatie Invoermodules.

Toevoegingen aan hardware

Er zijn enkele hardware-onderdelen toegevoegd waarmee de productiviteit van uw Xerox Nuvera wordt verbeterd.

Bak met variabele vorm

Geïnstalleerd op de liftlade van de BFM voor minder papierkrul, hetgeen de stapeling ten goede komt.

Zie voor meer informatie De basisafwerkeenheid gebruiken.

Aanslag achterste geleider lade 2

Geïnstalleerd aan de achterkant van lade 2 op de invoermodule met 4 laden voor de stabilisatie van het papier in de lade, waardoor de registratie bij tweezijdige opdrachten wordt verbeterd. Deze geleider wordt gebruikt voor laden die gereserveerd zijn voor papier van het formaat A4 (8,5 x 11 inch).

Zie voor meer informatie Papierladen programmeren.

Nieuwe toepassingen in versie 7.0

Versie 7.0 voor de reeks Xerox Nuvera-producten biedt vele nieuwe toepassingen en verbeterde toepassingen. Op deze pagina behandelen we de nieuwe en aangepaste toepassingen voor de Xerox Nuvera 7.0.

De beschikbaarheid van het apparaat is groter door verbetering van de betrouwbaarheid, tests en functies waarmee de efficiency vergroot is.

Gebruikersinterface

In versie 7.0 heeft de interface een ander uiterlijk gekregen. De nieuwe interface heeft nieuwe pictogrammen die een 3-D effect geven. Daardoor is de gebruikersinterface gebruikersvriendelijker en visueel aantrekkelijker.

Nieuwe softwaretoepassingen

Er zijn enkele softwareverbeteringen doorgevoerd in versie 7.0.

Ladeprogrammering - nieuwe instellingen

Gewijzigde instellingen automatisch accepteren - er wordt geen bevestigingsbericht weergegeven wanneer het systeem het formaat van het nieuwe papier dat in de lade is geplaatst automatisch detecteert.

Invoer tot leeg - Een werkstroom waarbij de primaire invoermodule wordt geleegd en daarna de secundaire invoermodule voordat het systeem terugkeert naar de primaire invoermodule die inmiddels weer van papier is voorzien.

Zie voor meer informatie Papierladen programmeren.

Hot Folders

Met Hot folders kunt u afdrukopdrachten van uw netwerk-PC naar een Hot folder slepen en daar neerzetten. Zie voor meer informatie over hot folders Werken met wachtrijen.

Zie voor informatie over het instellen van hot folders op netwerk-PC's de handleiding voor de systeembeheerder voor de Xerox Nuvera.

Wachtrijen vergrendelen en ontgrendelen

In deze versie kan de systeembeheerder wachtrijen vergrendelen en ontgrendelen. Eigenschappen kunnen niet worden gewijzigd in een vergrendelde wachtrij. Zie Werken met wachtrijen.

Kopieeropdrachten

U kunt nu opgeslagen opdrachten kopiëren naar een CD of andere serverlocaties in het netwerk.

Zie voor meer informatie Afdrukopdrachten beheren.

Papierselectie

De selectie van papier is nu efficiënter met een uitgebreider menu voor Papierselectie.

Zie voor meer informatie Een kopieeropdracht instellen.

of

Zie voor meer informatie Een afdrukopdracht instellen.

Speciale pagina's

Een nieuwe en doelmatiger manier om Speciale pagina's te programmeren. Zie voor meer informatie Pagina's aan een document toevoegen.

Opdrachtbeheer - Tabbladen Voltooid en Opdrachtenlog

Op het tabblad Opdrachtenlog staan alle opdrachten die door de Nuvera zijn verwerkt. Indien PDL-bestanden behouden is ingeschakeld, worden in de lijst Voltooide opdrachten alle opdrachten getoond met bewaarde PDL-bestanden die opnieuw kunnen worden verzonden voor afdrukken.

Zie voor meer informatie Opgeslagen opdrachten opnieuw uitvoeren.

Accountadministratie

Versie 7.0 biedt compatibiliteit met oudere accountgegevens: de gebruiker kan de exportindeling van een vorige versie kiezen.

Bijgewerkte functies

Dankzij de bijgewerkte functies is de productiviteit van het Nuvera-systeem verbeterd.

Gebruikerstests

Met Gebruikerstests kunt u het Nuvera-systeem optimaal benutten. De volgende Gebruikerstests zijn verbeterd of toegevoegd aan versie 7.0.

Opdrachten met zwaar papier - Verbeterde beeldvastheid

Automatische beeldvastheid voor alle papier

Opdrachten met lichtgewicht papier - Afdrukkwaliteit optimaliseren

2-zijdige opdrachten - Krul-omhoog verminderen

Algoritme invoer tot 'leeg'

dc1255 Instellingen katernnietpositie

dc1254 Instellingen katernvouwpositie

Zie voor meer informatie Gebruikerstests uitvoeren.

Voorbedrukt materiaal

Er zijn enige wijzigingen aangebracht in de informatie over voorbedrukt materiaal. Als u van plan bent af te drukken op voorbedrukt materiaal, zie dan Papierhandleiding voor het productiesysteem Xerox Nuvera

Informatie over g/m2

Papier moet goed worden geprogrammeerd in de invoerladen. Correcte programmering is bevorderlijk voor de productiviteit. Zie voor meer informatie over het belang van een juiste programmering van papier in de invoerlade, en met name het papiergewicht in g/m2 Programmering papierlade.

Ondersteuning formaten voor transparanten

De Xerox Nuvera ondersteunt alleen transparanten van het formaat A4 (8,5 x 11 inch).