WorkCentre 5665/5675/5687

WorkCentre 5665/5675/5687 Support & Drivers

Vanaf mei 2019 moet voor dit product een apparaatbeheertoepassing worden gebruikt om verbinding te maken voor externe services. Lees het beveiligingsbulletin en bezoek de ondersteuningspagina Remote Services voor meer informatie.

Resultaten verfijnen

• Instructie

• Aanmelden als systeembeheerder

• 1 mins 10 secs
      • Datum: okt 12, 2011
      • Views: 113
      • Basisinstellingen
      Beschrijving
      Deze video demonstreert hoe u het menu Hulpprogramma's van het apparaat opent door u als systeembeheerder aan te melden.

• De fusermodule en het ozonfilter vervangen

• 2 mins 34 secs
      • Datum: okt 12, 2011
      • Views: 133
      • Verbruiksartikelen plaatsen
      Beschrijving
      Deze video demonstreert het vervangen van de fusermodule en het ozonfilter. Een fusermodule en ozonfilter leveren meer dan 400.000 afdrukken of kopieën. Het apparaat geeft aan hoeveel dagen er nog resteren, wanneer u een nieuwe module moet bestellen en wanneer en hoe u die module moet installeren.

• Een systeemconfiguratieoverzicht afdrukken

• 53 secs
      • Datum: okt 12, 2011
      • Views: 58
      • Basisinstellingen
      Beschrijving
      Deze video demonstreert het afdrukken van een configuratie-overzicht met gedetailleerde eigenschappen van uw apparaat, inclusief de netwerkinstellingen, de geïnstalleerde opties en de standaard kopieerinstellingen.

• Het lokale accountadministratierapport van de interne auditron afdrukken

• 1 mins 18 secs
      • Datum: okt 12, 2011
      • Views: 96
      • Basisinstellingen
      Beschrijving
      Deze video demonstreert het afdrukken van het lokale accountadministratierapport van de interne auditron. De auditronbeheerder kan met behulp van de functie Auditronoverzichten gebruiksrapporten afdrukken waarin het totale aantal kopieën wordt vermeld dat is gemaakt door alle gebruikersaccounts, de groepsaccounts en de algemene accounts vanaf het moment dat de tellers op nul zijn gezet.

• Kopiëren op tabbladen

• 3 mins 25 secs
      • Datum: okt 12, 2011
      • Views: 55
      • Kopiëren
      Beschrijving
      Deze video demonstreert het gebruik van de toepassing Kopiëren voor het kopiëren van gegevens op de tabbladen zelf, die dan in documenten als verdelers worden gebruikt.

• Meerdere origineelpagina's op een vel papier kopiëren

• 2 mins 1 secs
      • Datum: okt 12, 2011
      • Views: 85
      • Kopiëren
      Beschrijving
      Deze video demonstreert hoe u meerdere origineelpagina's op een vel papier kopieert. Met de optie N-op-1 definieert u hoeveel afbeeldingen of pagina's er op één zijde van een vel papier worden afgedrukt. Als u bijvoorbeeld 4 pagina's wilt afdrukken en [2] in het menu N op 1 selecteert, worden pagina 1 en 2 op één vel afgedrukt en pagina 3 en 4 op een ander vel.

• Optionele toepassingen inschakelen

• 58 secs
      • Datum: okt 12, 2011
      • Views: 102
      • Basisinstellingen
      • Basisinstellingen
      Beschrijving
      Deze video demonstreert het inschakelen van optionele toepassingen zoals Internetfaxen, ID-kaart kopiëren, Netwerkaccountadministratie, Netwerkscannen, E-mail, Serverfax en Doorzoekbare bestandsindelingen.

• De xerografische module vervangen

• 3 mins 10 secs
      • Datum: sep 27, 2011
      • Views: 193
      • Verbruiksartikelen plaatsen
      Beschrijving
      Deze video demonstreert het verwijderen van een gebruikte xerografische module en de overdrachteenheid, en het vervangen ervan door een nieuwe xerografische module en overdrachteenheid.

• Een voorblad in-/uitschakelen

• 1 mins 11 secs
      • Datum: sep 27, 2011
      • Views: 235
      • Afdrukken
      Beschrijving
      Deze video demonstreert hoe u een voorblad op de WorkCentre in- of uitschakelt. Wanneer er documenten voor afdrukken naar het apparaat worden verzonden, kunt u het afdrukken van een voorblad (ook wel omslag genoemd) in- of uitschakelen. Met dit voorblad kunt u zien welke pc of gebruiker de afdrukopdracht heeft verzonden.