Xerox WorkCentre 5632-5687 Utilities version 25.00.0004 Copyright (C) 2009 Xerox Ltd. Med ensamrätt Innehåll: ============== 1. Beskrivning 2. Funktioner 3. Systemkrav 4. Distribution 5. Installation 6. Mer information 1. Beskrivning ============== Xerox WorkCentre 5632-5687 Utilities är en uppsättning verktygsprogram som hjälper dig att utföra administrativa uppgifter på produkterna i Xerox WorkCentre 5632- och WorkCentre 5687-serierna. Alla verktyg ansluter till enheten med en USB-anslutning (Universal Serial Bus). 2. Funktioner =========== Uppgraderingsverktyg - Ett verktyg för uppgradering av enhetens programvara Spara/återställ auditrondata - Ett verktyg för säkerhetskopiering av auditrondata och konton samt generering av rapporter med auditrondata som finns på enheten. Spara/återställ faxdata - Ett verktyg för hämtning/sändning av data i faxböcker och säkerhetskopiering av faxkonfigurationens data. 3. Systemkrav ====================== Den lägsta konfigurationen som krävs är följande: - En IBM-kompatibel dator med Windows 98, Me, 2000, XP (>=SP2), Vista, XP x64 eller Vista x64 - En USB-port typ A - En USB A-B-kabel för anslutning av en dator till enheten - En cd-enhet eller Internet-anslutning - Internet Explorer v4.01 eller senare Läs hjälpfilerna för de olika verktygsprogrammen efter installationen för information om programspecifika krav. 4. Distribution =============== Den här produkten innehåller följande huvudfiler: Readme.txt - Inledande information (den här filen) Setup.exe - Xerox WorkCentre 5632-5687 Utilities installationsprogram SIPUSBDr.sys - USB-drivrutin SIPUSBDr.inf/ XeroxServicePort.inf - inf-filer för USB-drivrutinen 5. Installation =============== 5.1 Uppgradera från en föregående version ------------------------------------- Avinstallera Xerox WorkCentre 5632-5687 Utilities Avinstallera programmet med Lägg till/Ta bort program i Kontrollpanelen. Programmet Xerox WorkCentre 5632-5687 Utilities ska tas bort. Mer information finns i hjälpen i Windows. Kör installationsprogrammet Xerox WorkCentre 5632-5687 Utilities Välj Kör på Start-menyn, skriv installationsfilens fullständiga namn (till exempel C:\download\setup.exe) och tryck på Bekräfta. Installationsprogrammet startar. Installera programmet genom att följa prompterna och direkthjälpen. Uppdatera USB-drivrutinen Starta enheten och anslut USB-kabeln till datorn och enheten. Öppna Start->Inställningar->Kontrollpanelen->System->Maskinvara->Enhetshanteraren. Leta reda på Xerox Service Port i "Nätverkskort" eller "USB-styrenheter (Universal Serial Bus), högerklicka och välj Egenskaper. Välj fliken Drivrutin och klicka på Uppdatera drivrutin. Välj den nya drivrutinsfilen med uppdateringsguiden. Drivrutinen bör sedan uppdateras (den uppdateras inte om den senaste versionen redan är installerad.) Stäng av enheten. Obs! USB-drivrutinens uppdateringsprocedur varierar en aning beroende på operativsystemet. Mer information om hur du uppdaterar USB-drivrutinen finns i hjälpen i Windows. 5.2 Ny installation -------------------- Kör installationsprogrammet Xerox WorkCentre 5632-5687 Utilities Välj Kör på Start-menyn, skriv installationsfilens fullständiga namn (till exempel C:\download\setup.exe) och tryck på Bekräfta. Installationsprogrammet startar. Installera programmet genom att följa prompterna och direkthjälpen. Installera USB-drivrutinen Starta enheten och anslut USB-kabeln till datorn och enheten. Enhetens USB-anslutning är placerad på den övre delen av enhetens baksida. En ny USB-enhet avkänns i Windows och en drivrutin begärs. Om RNDIS/Ethernet Gadget eller Linux USB Ethernet/RNDIS Gadget visas i "Guiden Ny maskinvara", ska du leta reda på och markera XeroxServicePort.inf. Om inte, letar du reda på och väljer SIPUSBDr.inf. Drivrutinen installeras. 6. Mer information =============== Mer information om verktygens användning finns i programmens hjälpfiler.