Document Centre 545ST

Document Centre 545ST Support & Drivers

• Gebruikersdocumentatie

• Datum: mrt 25, 2007
      • Versie:
      • Indeling: WWW

Customer Tips - English Only

• Overige documentatie
      Beschrijving
      Hints and Tips on installation and configuration of your Xerox WorkCentre, WorkCentre Pro, and Document Centre products.

• Datum: mrt 10, 2004
      • Versie:
      • Grootte: 250,9 KB
      • Indeling: PDF

Upgrade Procedure for NT Enhanced Interface Print Drivers

• Gebruikershandleidingen
      Beschrijving
      This document provides instructions for correctly upgrading NT Enhanced Interface print drivers. Please ensure you follow these instructions closely to successfully upgrade these print drivers.

• Datum: jun 3, 2003
      • Versie:
      • Indeling: WWW

De handleiding voor de systeembeheerder bekijken

• Handleidingen voor de systeembeheerder
      Beschrijving
      Klik op 'De handleiding voor de systeembeheerder bekijken'. Nadat het programma is geladen, kunt u op de tabs klikken en de menu's gebruiken om onderwerpen te selecteren waarover u meer wilt weten.
      Opmerking: Part #538E08295

• Datum: jun 3, 2003
      • Versie:
      • Grootte: 17,6 MB
      • Indeling: EXE

De handleiding voor de systeembeheerder downloaden

• Handleidingen voor de systeembeheerder
      Beschrijving
      Klik op 'De handleiding voor de systeembeheerder downloaden'. Selecteer het keuzerondje 'Dit programma opslaan op schijf' en klik op OK. Nadat u het bestand in een map van uw keuze hebt hebt opgeslagen, dubbelklikt u op het uitvoerbare bestand en volgt u de instructies op om het programma op uw pc te installeren.
      Opmerking: Part #538E08295 - Het downloadbestand heeft een omvang van ongeveer 18 MB.

• Datum: jun 3, 2003
      • Versie:
      • Grootte: 39,4 MB
      • Indeling: EXE

Het programma voor gebruikerstraining en -informatie bekijken

• Zelfstudievideo's
      • Gebruikershandleidingen
      Beschrijving
      Klik op 'Het Training- en informatieprogramma downloaden'. Selecteer het keuzerondje 'Dit programma opslaan op schijf' en klik op OK. Nadat u het bestand in een map van uw keuze hebt hebt opgeslagen, dubbelklikt u op het uitvoerbare bestand en volgt u de instructies op om het programma op uw pc te installeren.
      Opmerking: Part # 538e08284 - Het downloadbestand heeft een omvang van ongeveer 40 MB.

• Datum: jun 3, 2003
      • Versie:
      • Indeling: WWW

Het programma voor gebruikerstraining en -informatie bekijken

• Zelfstudievideo's
      • Gebruikershandleidingen
      Beschrijving
      Klik op 'Het Training- en informatieprogramma bekijken'. Gebruik de menu's om de onderwerpen te selecteren waar uw belangstelling naar uitgaat, en volg de instructies op om de tekst en afbeeldingen te bekijken.
      Opmerking: Part #538E08284

• Datum: jul 19, 2002
      • Versie:
      • Grootte: 727,6 KB
      • Indeling: ZIP

Windows Driver Documentation

• Overige documentatie
      Beschrijving
      Windows Driver Documentation (PDF, DOC, TXT, Files)
      Opmerking: Adobe Acrobat Reader may be needed to read file.