Xerox ColorQube(TM) 9301-9303-hulpprogramma versie 180.00.0001 Copyright (C) 2011 Xerox Ltd. Alle rechten voorbehouden Inhoud: ======= 1. Beschrijving 2. Toepassingen 3. Systeemvereisten 4. Distributie 5. Installatie 6. Nadere ondersteuning 1. Beschrijving =============== Het Xerox ColorQube(TM) 9301-9303-hulpprogramma beschikt over een aantal hulpmiddelen waarmee beheertaken op de producten van de Xerox ColorQube(TM) 9301 en Xerox ColorQube(TM) 9303 kunnen worden uitgevoerd. Alle hulpmiddelen worden met het apparaat verbonden door middel van de Universal Serial Bus (USB)-verbinding. 2. Toepassingen =============== Hulpprogramma Faxgegevens opslaan/herstellen - Faxtelefoonboekgegevens downloaden en uploaden en een backup maken van faxconfiguratiegegevens 3. Systeemvereisten =================== De minimale configuratievereisten zijn: - Een met IBM compatibele pc onder Windows XP (>=SP2), Vista, XP x64, Vista x64 of Windows 7 - Een USB-poort type A - Een USB-kabel A-B voor het aansluiten van de PC op het apparaat - Een CD-ROM-station of internetverbinding - Internet Explorer versie 4.01 of hoger Met betrekking tot het installeren de individuele helpbestanden raadplegen voor specifieke vereisten van de extra hulpmiddelen. 4. Distributie ============== Dit product bevat de volgende sleutelbestanden: Readme.txt - Inleidende informatie (dit bestand) Setup.exe - Installatiebestand voor het Xerox ColorQube(TM) 9301-9303-hulpprorgamma XeroxServicePort.inf - Informatiebestand voor de USB-driver 5. Installatie ============== 5.1 Bijwerken vanaf een vorige versie ------------------------------------- Het Xerox ColorQube(TM) 9301-9303-hulpprogramma verwijderen Het verwijderen gebeurt met behulp van de toepassing Software in het Configuratiescherm van Windows. Het Xerox ColorQube(TM) 9301-9303-hullprogramma dient na het selecteren van deze toepassing verwijderd te zijn. De Help-toepassing in Windows raadplegen voor ondersteuning. Het Xerox ColorQube(TM) 9301-9303-hulpprogramma installeren Uitvoeren selecteren in het menu Start, de volledige naam van het installatiebestand invoeren (bijv. C:\download\setup.exe) en op de toets Enter drukken. Hiermee wordt het installatieprogramma gestart. De prompts en de online Help volgen voor het installeren. 5.2 Nieuwe versie installeren ----------------------------- Het Xerox ColorQube(TM) 9301-9303-hulpprogramma installeren Uitvoeren selecteren in het menu Start, de volledige naam van het installatiebestand invoeren (bijv. C:\download\setup.exe) en de toets Enter indrukken. Hiermee wordt het installatieprogramma gestart. De prompts en de online Help volgen voor het installeren. De USB-driver installeren Het apparaat inschakelen en het apparaat verbinden met de PC met behulp van de USB-kabel. De verbinding voor de USB bevindt zich aan de achterkant van het apparaat op de bovenste helft. Windows herkent automatisch dat er een nieuw USB-apparaat is aangesloten en zal om een driver vragen. Bladeren naar het bestand XeroxServicePort.inf en dit selecteren. De driver is nu geïnstalleerd. 6. Nadere ondersteuning ======================= Voor ondersteuning bij het gebruik van de hulpmiddelen, het helpbestand bij de hulpmiddelen raadplegen.