Ir para conteúdo principalClique para visualizar nossa Declaração de Acessibilidade ou para falar conosco sobre questões relacionadas à acessibilidade.

Print Utility Software

Descrição

When updating a PPD, ensure that the Print Center/Printer Setup Utility is completely shut down. Having the Print Center/Printer Setup Utility closed allows for old files to be overwritten by the new files for an accurate upgrade.
PS Generic PPD with custom modules including Job Type, Accounting, Watermark, Covers and Booklet features for Mac OS X.

Downloads

End User License Agreement

Supported platforms

• Mac OS X 10.5 or lower

Supported languages

• German
  • English (N. America)
  • English (Global)
  • Spanish
  • French
  • French Canadian
  • Italian
  • Dutch
  • Brazilian Portuguese

Supported products

• DocuColor 5252 Digital Colour Press

Precisa de mais suporte?

Obtenha as respostas no Fórum de Suporte da Comunidade

Participe da conversa
Participe da conversa
Participe da conversa