Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Een voorblad in-/uitschakelen

Beschrijving

Deze video demonstreert hoe u een voorblad op de WorkCentre in- of uitschakelt. Wanneer er documenten voor afdrukken naar het apparaat worden verzonden, kunt u het afdrukken van een voorblad (ook wel omslag genoemd) in- of uitschakelen. Met dit voorblad kunt u zien welke pc of gebruiker de afdrukopdracht heeft verzonden.

Supported products

• WorkCentre 232/238
  • WorkCentre Pro 232/238
  • WorkCentre 245/255
  • WorkCentre Pro 245/255
  • WorkCentre 265/275
  • WorkCentre Pro 265/275
  • WorkCentre 5632/5638
  • WorkCentre 5645/5655
  • WorkCentre 5665/5675/5687
  • WorkCentre 5135/5150

Nog meer ondersteuning nodig?

Krijg antwoorden in het community-ondersteuningsforum

Neem deel aan het gesprek
Neem deel aan het gesprek
Neem deel aan het gesprek