Anmod om e-mail-support

The Xerox Support and Service Request system is no longer available.

For assistance, please contact Xerox Digital Support.

Oplysninger om kontaktperson
Kontaktpersonens fulde navn *
Telefonnummer *
Hvis n�dvendigt, forebeholder vi os ret til at kontakte dig telefonisk
E-mail-adresse *
Bekr�ft e-mail-adresse *
Du finder flere oplysninger under Beskyttelse af pesonlige oplysninger
Adresse for maskinens placering
Land *
Oplysninger om problem
Produkt: IGEN4_DIAMOND
Produktets serienummer *
S�dan finder du dit serienummer
Problembeskrivelse *
Beskriv de handlinger du fors�gte at udf�re, da problemet opstod. Hvis du finder det relevant, vil vi bede dig inkludere fejlkoder, eksterne enheder, operativsystem, anvendt program, driveroplysninger, konfiguration, etc.