This header service has reached end-of-life and will be retired as of the end of this calendar year.

There is a new header service available. Please contact Xerox.com for details on how to use the new service.
Xerox 650/1300 Continuous Feed Printer

Xerox 650/1300 Continuous Feed Printer Support & Drivers

Quick Picks

• Date: jun 18, 2004
      • Version:
      • Size: 1,3 MB
      • Format: PDF

Afdrukken met Xerox Production Print Services

Description
      Bevat afdrukinstructies voor Xerox Document Submission (XDS) en XDS Plus, alsmede informatie over andere afdrukonderwerpen.

• Date: jun 18, 2004
      • Version:
      • Size: 195,8 KB
      • Format: PDF

Brief voor de klant

Description
      Bevat een algemene beschrijving van de release en alle wijzigingen ten opzichte van de vorige release.

• Date: jun 18, 2004
      • Version:
      • Size: 704,5 KB
      • Format: PDF

XPPS-installatiehandleiding

Description
      Bevat de installatie- en configuratieprocedures voor de Xerox Production Print Services-software (XPPS).

• Date: jun 25, 2003
      • Version:
      • Size: 117,7 KB
      • Format: PDF

Customer Letter

Description
      Bevat een algemene beschrijving van de release en alle wijzigingen ten opzichte van de vorige release. [Ondersteunt DocuTech-, DocuPrint NPS- en DocuColor-productseries.]

• Date: jun 25, 2003
      • Version:
      • Size: 596,8 KB
      • Format: PDF

Guide to Job Ticket Features

Description
      Handleiding bij opdrachtkaarttoepassingen. Bevat tabellen met ondersteunde opdrachtkaarttoepassingen op printertype.

• Date: jun 25, 2003
      • Version:
      • Size: 1,3 MB
      • Format: PDF

Guide to Printing using Xerox Production Print Services

Description
      Handleiding voor het afdrukken met Xerox Production Print Services. Bevat afdrukinstructies voor XDS en XDS Plus, alsmede informatie over andere afdrukonderwerpen.

• Date: apr 1, 2003
      • Version:
      • Size: 734,8 KB
      • Format: PDF

XPPS Installation Guide

Description
      Installatiehandleiding. Bevat de installatie- en configuratieprocedures voor de XPPS-software.