This header service has reached end-of-life and will be retired as of the end of this calendar year.

There is a new header service available. Please contact Xerox.com for details on how to use the new service.
Xerox Mobile Express Driver

Xerox Mobile Express Driver Support & Software

Quick Picks

Opmerking: als het besturingssysteem en/of de taal niet staat vermeld, zijn er bij ons geen gegevens over de beschikbaarheid van drivers bekend.
Note: Einde van ondersteuning voor Windows XP -- Wat u moet weten (PDF-Engels)
  • Note: For more information about the benefits and features of the Xerox Mobile Express Driver please go to: www.xerox.com/mobile
   • Date: jan 5, 2016
   • Version: 5.469.9.0
   • Size: 37,3 MB
   • Format: EXE

   Xerox Mobile Express Driver

   DescriptionCaution
   Met de kosteloze Xerox Mobile Express Driver kunt u alle PostScript®-printers op welke locatie dan ook vinden via een enkele, gemakkelijk te gebruiken interface, zonder dat u telkens weer nieuwe drivers hoeft te downloaden en installeren of een systeembeheerder te hulp hoeft te vragen. Het is de ideale oplossing voor de mobiele werknemer.
   Note: De Mobile Express Driver ondersteunt een groot aantal talen; het kan zijn dat de Mobile Express Driver meer talen ondersteunt dan op een bepaalde printer worden ondersteund. De Mobile Express Driver mag alleen worden gebruikt in een door de printer ondersteunde taal. Het gebruik van de Mobile Express Driver in een taal die niet door de printer wordt ondersteund kan onverwachte gevolgen hebben. Raadpleeg de documentatie van uw printer om te bepalen welke talen door de printer worden ondersteund.
   Caution: Alleen geschikt voor Windows, digitaal ondertekend door Xerox. Deze versie wordt automatisch naar uw systeem gedownload en wordt vervolgens automatisch geïnstalleerd. Nadat de driver is geïnstalleerd, wordt de taal van de driver ingesteld op de taal van het besturingssysteem van de client.