Vereiste stappen bij het instellen : Aanmelden als systeembeheerder : Algemene informatie over soorten gebruikers en toegangsrechten

Algemene informatie over soorten gebruikers en toegangsrechten
Er zijn drie soorten gebruikersaccounts waarmee men toegang kan verkrijgen tot het systeem. In het geval van de FreeFlow Print Server zijn er drie mogelijke gebruikersgroepen: Beheerders, Operateurs en Gebruikers. Voor elk van deze gebruikersgroepen is er een ingebouwde gebruikersaccount. In de onderstaande tabel wordt tevens aangegeven hoe het toegangsniveau van elke groep correspondeert met het toegangsniveau in vorige (oudere) versies van FreeFlow Print Server.
De groepsnaam van de aangemelde gebruiker wordt weergegeven in de titelbalk van het actieve venster op de monitor van het systeem.
De toegangsniveaus voor elk van de gebruikersgroepen zijn als volgt gedefinieerd:
Behalve de drie ingebouwde gebruikersaccounts is er nog een vierde account, "cse" genaamd, welke is bedoeld voor de Xerox-servicetechnicus. Deze account behoort standaard tot de groep Beheerders.
OPMERKING: Als Automatische aanmelding is ingeschakeld, hoeven gebruikers de aanmeldingsprocedure niet uit te voeren. In dat geval is men standaard aangemeld met het toegangsniveau van de groep Gebruikers. De toepassing Automatisch aanmelden kan worden geconfigureerd door een beheerder via het menu Beveiligingsprofielen. Automatisch aanmelden is ingeschakeld in de beveiligingsprofielen Gemiddeld, Laag en Geen. De toepassing is uitgeschakeld in het beveiligingsprofiel Hoog.
Verwante hints en tips
Bij Gebruikers en Groepen geeft het systeem de ingebouwde accounts weer met aangepaste namen in plaats van de echte gebruikersnamen.