Gå til hovedindholdKlik for at se vores Tilgængelighedserklæring, eller kontakt os med spørgsmål om tilgængelighed.

photo of mountains and forest

Vi passer på vores planet

Bæredygtighed er vores ansvar og vores løfte.

Hos Xerox er bæredygtighed selve grundlaget for vores måde at drive forretning på. Vi afstemmer vores mål efter miljø, sundhed og sikkerhed inden for seks nøgleområder for at skabe en global påvirkning. Vi bestræber os på at fastholde de højeste standarder for at bevare miljøet og styrke vores medarbejderes og hele samfundets sundhed og sikkerhed.

Vores initiativer

Icon representing Carbon Footprint - a plant with an electrical cord plug

CO2-aftryk

Vi sænker vores udstyrs CO2-aftryk, så vi opfylder ENERGY STAR®-kravene og reducerer emission af drivhusgasser.

Icon representing two stacked sheets of paper

Papir

Papirindkøb, papirbrug, genbrugspapir og miljøansvarligt papir har til hensigt at bevare skovene og miljøet.

Icon representing air and raindrops

Ren luft og rent vand

Indsatsen gennem årene for at fjerne giftige kemikalier i produktionen skaber ren luft og rent vand i produkternes livscyklusser.

Icon representing a wastebasket

Spild

Vi fremstiller produkter, der bruger ressourcer effektivt, minimerer spild og recirkulerer alt, hvad der ikke kan genbruges.

Icon representing a laboratory flask

Håndtering af kemikalier

Xerox minimerer brugen af farlige kemikalier med høje interne standarder og strenge krav til leverandører.

Icon representing a shield with a checkmark

Sundhed og sikkerhed

Sundhed og sikkerhed for vores medarbejdere, produkter, arbejdspladser og kunder har højeste prioritet for os.

Bæredygtighed, der fungerer

Sustainability That Works YouTube Video

Xerox CSR-rapport

Med din hjælp gør vi, hvad vi kan for at beskytte Jorden

Aerial view of Central Park

Innovationer og priser

Xerox har i over 100 år været førende i nogle af verdens mest omfattende, teknologiske innovationer.

Trophy
  • Brown paper packages with string and decorative lights

Økomærke og produktregistreringsprogrammer

Vores produkter opfylder eller overopfylder Energy STAR og andre økomærkekrav, så de reducerer miljøpåvirkningen.

• People working in a brightly lit office, sitting in beanbag chairs in front of a bicycle, with several plants in the office

Et mere bæredygtigt kontor

Vores engagement i bæredygtighed indebærer også at hjælpe dig med at finde smartere og hurtigere måder at arbejde på, samtidig med at du forbedrer din bundlinje og reducerer din miljøpåvirkning.

• Coworkers looking at a tablet, next to a Xerox printer

Mere bæredygtig produktionsprint

Idéer fra Xerox hjælper det bæredygtige trykkeri med at arbejde smartere, reducere omkostninger og reducerer miljøpåvirkningen fra dine printtjenester.

• photo of various eco-friendly labels

Økomærke og produktregistreringsprogrammer

• People working in a brightly lit office, sitting in beanbag chairs in front of a bicycle, with several plants in the office

Et mere bæredygtigt kontor

• People standing at printer

Mere bæredygtig produktionsprint

Ressourcer til bæredygtighed

Icon representing a shield with a checkmark

Sikkerhedsdatablade (SDS/PSDS)

Icon representing a hand holding a plant

Politik for miljø, sundhed, sikkerhed og bæredygtighed hos Xerox

Icon representing recycling arrows

Recirkulér Xerox-forbrugsstoffer

Icon representing a poster hanging on a wall

Plakat: Xerox Sustainable Roots (bæredygtige rødder) (PDF) [På engelsk]